Newsfeed

Fight The Fight: Out on the empty streets of Oslo…..

Fight The Fight - Deleiverance

Europe is in quarantine, and so was one of the members of Fight The Fight. After he got out, the band decided to go out on the empty streets of Oslo to do a video for their song Pacemaker. With uplifting drum beats and bouncy groove, Pacemaker directly takes action. The song’s inner drive won’t stop being fun, while the catchy chorus makes sure you’ll never forget the lyrics of this song.

Fight The Fight’s very good musicality shines through in an instrumental part, followed by an nice guitar solo, which gets round-up by the song’s chorus, and a stompy breakdown. Along with great guitar melodies, a decent harmonic background, and Lars Vegas’ unique-sounding voice, this one directly goes into your favorite-song-playlist.

In Christianity, deliverance ministry refers to the activity of cleansing a person of demons and evil spirits in order to address problems manifesting in their life as a result of the presence of said entities and the root causes of their authority to oppress the person. Fight The Fight’s new single Triggerfinger from their forthcoming album Deliverance.

The band about the album: «You can say that in many ways writing this album has been a path to set free our individual alter egos. These are all coming out in the lyrics during the album. It is not about cleansing but realizing. Always be true to yourself and everyone around you. Sometimes you have to let that beast out and here it is, a beast of an album! ».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*