Newsfeed

Curse: Makes extreme metal matter again…..

Curse - The Awakening..And The Old

There are actually two metal band in Sweden named Curse, and totally in the world there are at least twelve band named Cure. From Valla/Katrineholm, Södermanland comes Cure and they plays a raw and melodic mixture of Black and Thrash Metal. The EP The Awakening..And The Old is Curse`s debut. The title track Awakening..And The Old,

Curse was born in 2011. After a demo in 2012 followed by an indefinite hiatus until 2018, this Blackened Thrash Metal outfit is finally ready to unleash their Blackened Thrash assault to the world! Part Watain – part Satyricon – part Darkthrone – with plenty of other influences of the like, we hope you enjoy this professional display of the style from an area of the world that essentially perfected it… The Awakening..And The Old will bereleased April 10, 2020. The track Countess,

Keeping the spirit of Sweden’s metal pedigree burning brightly amidst a beaten path of imitators, Curse offer slice after slice of blackened death from the bloody, frozen sword of its forefathers. Mending the precision of thrash with the disdain and ferocity of death with a careful nod to metal traditions, this savage beast calculatingly stalks from track to track attacking the senses at every sharp turn. Demanding you recognize the rebirth of the homeland of extreme music deities, these tracks act as a stark reminder of how to make extreme metal matter again. The track Knife,

Link:
Bandcamp

Om Ulf Backstrøm (5129 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*