Newsfeed

Greyhawk: Many epic and dynamic compositions….

Greyhawk - Keepers Of The Flame

US Epic Power/Heavy Metallers Greyhawk have just signed a deal with Fighter Records for the release of their debut album Keepers Of The Flame, which will be released on June 16th, 2020 on CD & 12″LP formats. The track Don`t Wait For The Wizard,

Greyhawk were formed in Seatle, in 2018, and released their first mini CD in October of that same year independently, although the following year it was reissued by Swords and Chains Rec., receiving excellent reactions from the specialized press. Keepers Of The Flame is a work of 11 songs with a great production which took place at MagicMix Studios and mastered at Mystery Room Studios. 

On this album, Greyhawk mix traditional Heavy Metal with Power Metal and Shred, full of epic and dynamic compositions, spledid guitar solos and a nice vocalist. The band deliver on Keepers On The Flame pure fist pumping joy and head banging pleasure and good traditional heavy metal. Greyhawk is known for great and amazing gigs. The music is probably for fans of well-known band as Dio, Yngwie Malmsteen, Racer X, Manowar, Saxon, Visigoth and Queensryche. Greyhawk

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*