Newsfeed

Band Of Rain: Musicianship is top-notch…..

Band Of Rain - Petrichor

Band Of Rain was founded in 2002, and have released 6 albums. 2004 Deep Space, 2005 Garlands, 2007 Arts & Allurements, 2011 Sun in VIII, 2017 The Dust of Stars, 2019 Svengali. Petrichor is the seventh and was released last month. The title track Perichor,

The line-up Jon Camp, Matthew Corry, Maurice Douglas, Chris Gill, Rick Hambleton, Robert Webb and Michael Steinbacher  On Perichor Band Of Rain blending as only they can old English folk tunes with atmosphere and electric rock instruments. Perichor is indeed a pastoral prog album, very atmospheric and Matthew Corry’s vocals are superb, musicianship is top-notch as always and the production made it very reminiscent of 70’s progressive music.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*