Newsfeed

Frust: Goal to create a unique experimental form of metal….

Frust - The Advent Of Adhara

Frust is a blackened/thrash/experimental/atmospheric/and so on metal solo project based in Austria. Mario Steiner founded Frust in early 2018, and soon released the first EP Elements with four rough produced tracks that showcased the first signs of the band’s musical direction. After the debut album, released in June 2019, The Advent Of Adhara will be released on May 20th 2020The track The Feast,

Frust goal is to create a unique experimental form of Metal with some blackened, thrashy and folky influences featuring female vocals. The new album has a lot more vocals than the previous work, and less instrumental songs. The music of Frust is influenced by a wide range of genres and bands, such as Alcest, The Cure, Sepultura, Darkthrone, and even Björk, to name a few. Because Frust isn´t performing live on stage, the mind behind it creates several live content on YouTube. The title track The Advent Of Adhara in demo version,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*