Newsfeed

Tales For The Unspoken: With soundtrack to a brand new video clip…..

Tales For The Unspoken - Reckless

«As for Reckless, the lyrics are inspired by the end of an era», vocalist Marco Fresco states, adding that «the main songwriter and guitarist Nuno Khan will no longer play live with the band, since he moved to the United States”. Is this the end of the band, too? Not really, we are looking forward to writing again and releasing more music», Marco Fresco firmly says.

The new single was recorded at Golden Jack Studios by João Dourado, after being written remotely by all band members (quite the premonition!). A new album is now the main goal for 2021, and the band is looking forward to be back on stage as soon as possible.

Portuguese metal outfit Tales For The Unspoken new single Reckless is their first musical release since 2015’s CO2, and it’s also their first effort through Mosher Records. The single Reckless will also be the soundtrack to a brand new video clip that shows the band’s evolution throughout the years, since their genesis in 2007. The artwork for Reckless was actually designed by guitarist Flávio Almeida

Line up: Marco Fresco – Vocalist, Nuno Khan – Guitarist, Nuno Raimundo – Bassist and Flávio Almeida – Guitarist.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5142 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*