Newsfeed

Mortalfall: Best served with red wine and/or absinthe…..

Mortalfall – Point Of Depature

Mortafall states, «Pain. Wonder. Reflections of one’s purpose and mortality. Each of us must face our own mortal fall accordingly and in due time. With the time we have available, take solace in nature and sonic lamentations. Best served with red wine and/or absinthe».

Canadian Gothic Metal band Mortalfall released their debut EP Point Of Departure. The EP was recorded at Glim Audio Productions, and mixed/mastered by Andrei Sin and Jon Mychal.

Mortalfall was formed in 2016 at Toronto, Canada and consists of Anastasia Utoplova (vocals), Steven Savo (guitar), Tristan James Biggar (bass), Martin Drozd (keyboards), and Alejandro Carrier (drums).

One listner states, «This is such a good stuff! Female singer’s voice is angelic. I need mooooore».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*