Newsfeed

Age Of Rage: With number of victories at rock music competitions

Age Of Rage - My 30th November

Moscow Modern Heavy Metal band Age Of Rage that was formed by Anton Gruzinski have released their new EP My 30th November. The work on this album was done at Slaughtered Studio by Theodor Borovski. A key feature of the release was the deviation from the usual heavy metal towards the classic Doom Metal. The title track My 30th November,

The Moscow team Age Of Rage appeared on the domestic metal scene in 2013, being an update of the group “Time Of Anger. At the beginning of the journey, the work of the team could be attributed to Heavy Metal, but over time and after numerous experiments, the sound groups became closer to Alternative / Modern Metal styles. Over the years, Age Of Rage,has played many concerts, including solo, participated in rock festivals, won a number of victories at rock music competitions. The track FimbulWinter,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*