Newsfeed

Angel Rising: Metal from the oldest city in France

Angel Rising - Angel Rising

With its Greek origin, Marseille is considered. The band Angel Rising is from Marseilles but is not an old band when the band was formed two years ago.

Angel Rising is a Progressive Melodic Death Metal project started by Listenangel with elements of Thrash and Groove Metal. Mighty riffs, brutal vocals and virtuoso guitar solos are the core of its music. The music also have elements of Progressive /Thrash/Groove Metal. The track From The Grave To The Light, feat Kevin Talley (drums) from Dying Fetus, Suffocation…, Hermyth and M Fox (vocals)

The self-titled album was recorded in A.R.S Studios (Marseille) and mixed/mastered by Listenangel. Angel Rising was formed in 2018, France as a one-man project by Listenangel after the drummer Kevin Talley (Dying Fetus, Suffocation) found his guitar work on YouTube and offered him to play drums in a future track. The track Kneel,

The track Disgrace,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5117 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*