Newsfeed

Hostia: GGG…..

Hostia – Carnivore Carnival

The new Hostia album titled Carnivore Carnival will be released under Deformeating Productions colors this fall. GGG – Groovy Godless Grindcore. The track Slaves,

Polish grindcore act Hostia was established in 2017 in Warsaw. It engages musicians who have been active on the metal scene since the late 1990s. The band presents an openly anti-clerical and anti- religious image, further reinforced by the pseudonyms of the members, which were borrowed directly from the dead Popes: St Sixtus, St Anacletus, St Evaristus and St Xyxtus. The first album titled simply Hostia was released in 2018 by Via Nocturna and incorporates 13 uncompromising tracks both musically and lyrically. The preservation of anonymity and the minimum dosage of information emphasizes the underground attitude of the group. You need nothing more than the music itself.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*