Newsfeed

Misanthropic Rituals: Feature only one vocalist throughout…..

US Black Metal band, Misanthropic Rituals, announces the release of their second full-length album A Path Through Absent Places,  a follow up of the 2017 debut Human Dirt. The album is set to be released on May 25th, 2020!

Misanthropic Rituals is the black metal-inspired brainchild of multi-instrumentalist and founding member, Bones. The project first saw daybreak in 2012 and has since been enduring a slow dawn with several different vocalists including Josh Perrin (Basilysk) and Joe Kreiss (WolfCloak) who both appear on the debut full length, Human Dirt (2017). The track Beset With Shroud Of Pitch,

A Path Through Absent Places is the first release to feature only one vocalist throughout, Ymir (Degrader), and is the start of a regular lineup. Influences include Rotting Christ, Bathory, Burzum, Sargeist, Behemoth, Slayer, Katatonia, Cobalt.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*