Newsfeed

Raljarn: With myths, shamanic stories, existentialism, mysticism….

Raljarn – DeadHuman

Raljarn is a post metal band with musicians from Russia and Norway. They are inspired by myths, shamanic stories, existentialism, mysticism, books and movies. All Raljarn participants came from the North.

Raljarn have released their new single DeadHuman. The single was recorded in RaljarnMusic Studios”and mixed/mastered by Emil Reitan in Icicle Studios.

Raljarn was formed in 2018 by Daniil Mikhalchenko, a musician from St. Petersburg, Russia who grew up in the North of the country. In 2019 Norwegian vocalist Ivan Hansen joined the band and the band start to work on the debut album that will be released in fall 2020. 

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*