Newsfeed

Trinakrius: Embodies the new essence of the band…..

Trinakrius - Carillion

The track Carillion from the band Trinakrius is part is a part of the compilation The 101st Symphony, out in 2020 on Underground Symphony Records, and the first single for the new EP available in autumn 2020.

Carillon embodies the new essence of the band, with a new sounds that embrace the old ones and Italian lyrics, our splendid language. So, we hope you can enjoy it.

Sandro Di Girolamo do the video, but the music was done by Francesco Chiazzese and Valerio Fròsini, and the lyrics by Vincent Montalto and the arrangements by Trinakrius.

 Trinakrius are: Claudio Florio – Drums, Vincent Montalto – Vocals, Valerio Fròsini – Guitars, Ivan Bologna – Bass and Francesco Chiazzese – Synth & Keyboards.

Trinakrius is from Palermo, Sicily and plays a nice Power/Doom Metal. The band was formed in 1995 but was only active for one year as they disbanded in 1996. After a six years break Trinakrius returned in 2002 very inspired and with recharged battery’s in 2002 and they used three years to release the debut Sancta Inquisitio.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5129 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*