Newsfeed

Plamya V Nas: Good Folk Metal with accordian…..

Plamya V Nas - Vremena

Russian Folk Metal band Plamya V Nas released their debut album Vremena.  The album was recorded at the band home studio, and mixed/mastered by Vladimir Lechtinen in Blastbear Sound Studio. The track Пламя в нас – Времена (The Flame in Us – Times)

Saratov (Russian: Сара́тов) is a big city in Russia. The city is the administrative center of Saratov Oblast and an important port on the river Volga. Saratov is also the port of the band Plamya V Nas. The track В огне,

Plamya V Nas  was formed seven years ago by Vasilisa Eliseeva (Vocals), Alexey Danilin (Guitars), Vladislav Danilin (Accordion) and Dmitry Danilin (Bass). The track Весна,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*