Newsfeed

A Bear Called Panda: No alligators was hurt…..

A Bear Called Panda - Aligator

A Bear Called Panda is a kikaz band hailing from Hasselt, Belgium. It provides rock made with old-school ethics for the modern age. The track Aligator is taken from the eponymous debut album by A Bear Called Panda. To all the countless alligator fans among our readers, no alligators was hurt during making of this video!

Alligator is the new video from Belgian rockers A Bear Called Panda. Alligator is one of the 14 good rock songs from the debut album released late last year. It is the second clip the band launches in full corona crisis. Earlier, at the end of March, Destruction featured on Facebook. «As a band we are eager to bring our music live to a crowd. This is not possible now so we hope to bring them musical entertainment to the people with our videos».

A Bear Called Panda is a band that makes a pretty uplifting rock. In terms of genre, the last two singles are somewhat reminiscent of the female version of the successful Belgian band Triggerfinger. The strong choruses, rousing guitar riffs and powerful voice of frontlady Xindi make for a strong rock cocktail.

Live, the band is a six-pack with two lead singers, supplemented by the great organist Dan. After a whole series of cancellations in recent months for obvious reasons A Bear Called Panda hopes to be able to make something of the summer concerts. «Even with mouth masks on if necessary. But like everyone else, we can only hope for the best. In the meantime, stay healthy, enjoy our new clip and don’t let the virus bite you. Unless it’s called rock and roll».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*