Newsfeed

Universal Disorder: Eternal secrets of the cosmos

Universal Disorder - ACT II - Existential Glimpses Of Chaos And Order In A Cosmic Womb EP

Universal Disorder is a Atmospheric Black Metal from Sweden/Finland and From the Chaos that Runs Through the Universe. Some days ago they have released ACT II – Existential Glimpses Of Chaos And Order In A Cosmic Womb EP .

Universal Disorderwas founded last year by D.Seestrand in Gotland, Sweden with vocals by Sovereign from Oulu, Finland. In ACT I (the first EP from Universal Disorder), the band lingered in the chaotic streams of creation as evolving simple organisms. Now with ACT II they take the perspective of the Human-Beast expanding into Cosmic ensembles of planetary bodies and eventually unfolding the eternal secrets of the cosmos as an omniscient being.

Line-up:D. Seestrand – Instrumentation and Sovereign – Vocalisation and Visualisation. Artwork The Fall Of The Damned By Peter Paul Rubens. Logo av M. Antikrist-ensson at Coop Records.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5117 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*