Newsfeed

Sxuperion: Combining ultimate darkness and divine beauty…..

Sxuperion - Omniscient Pulse

Mammoth Lakes is majestic in scale and awesome in its natural beauty, and in addition the hometown for the band Sxperion. Quantum-level chaos ensues as doom-laden death and ethereal madness is some of the core elements on the new album Omniscient Pulse.

The new album from multi-instrumentalist Matthew S. drummer for Valdur, Weverin etc. is a full length of deep-space atmospheric, irreligious Death Metal. The track Betrothed Catacombs,

Omniscient Pulse is based on how this current reality is just a deep-sleep dream, and when one dies in this life, you awaken on a different world in a further dimension.  And on that new world, the battle truly begins.  The story continues combining ultimate darkness and divine beauty, along with cruel simplicity and cosmic complexity… a new universe awaits. 

Matthew: All interstellar hyper-cannons, 4 and 6 string theory frequencies, cosmic poetry, deep-space esophagus oscillations, light-speed effects development, control-panel mixing, and final irreligious Feel the blood of the Universe Pulse…..

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5117 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*