Newsfeed

Signum Regis: First time with Jota Fortinho

Signum Regis – Given Up For Lost

The band Signum Regis states, «we are a power metal band you definitely want to know more about!». Given Up For Lost is the first single from the band’s new multi-track EP that will be released later this year. After the 2019 album The Seal Of A New World, this is the second official release with the band’s new vocalist Jota Fortinho. In this up-tempo, straight to the point song, Signum Regis once again show that they mastered this genre close to perfection. Mixed by Ronnie König, mastered by Filip Koluš.

Signum Regis line-up: Jota Fortinho – lead vocals, Filip Koluš – guitar, Ronnie König – bass, backing vocals, Ján Tupý – keyboards, backing vocals and Jaro Jančula – drums.  Special guest: David Åkesson (backing vocals)

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5129 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*