Newsfeed

Heathen Beast: Very provocative band…..

Heathen Beast - The Revolution Will Not Be Televised But It Will Be Heard

Heathen Beast is a Atheistic Black Metal band from India and they are contentious and controversial. The music is reasonably intense, extreme and merciless, but with such a provocative band there become a lot of talk about other than the music of course.

Heathen Beast is an anonymous metal band that has just shared a mysterious video featuring lots of static and snippets from news reports related to the recent and controversial Citizenship Amendment Act, which provides a path to Indian citizenship for illegal migrants of Hindu, Sikh, Buddhist, Jain, Parsi, and Christian religious minorities, who had fled persecution from Pakistan, Bangladesh and Afghanistan before December 2014, being the first time religion has been overtly used as a criterion for citizenship under Indian law.

The new album The Revolution Will Not Be Televised But It Will Be Hear” is set to be released on June 21st, 2020. Only very aggressive name on the songs on the new album I must admit,

 1. Fuck C.A.A
 2. Fuck N.P.R & N.R.C
 3. Fuck Modi-Shah
 4. Fuck The B.J.P
 5. Fuck Your Self Proclaimed Godmen
 6. Fuck Your Police Brutality
 7. Fuck The R.S.S
 8. Fuck You Godi Media
 9. Fuck Your Whatsapp University
 10. Fuck Your Hindu Rashtra
 11. Fuck The Economy (Modi Already Has)
 12. Fuck The Congress

The three years old track Surgical Strike (Do-Modi-Tisation) ,

India’s most dangerous extreme band Heathen Beast have had their video removed from YouTube because someone flagged it due to its content. Here’s the full announcement from the band: «We Just noticed that Youtube remove our song because someone flagged it. Our video back in 2012 for Bakras To The Slaughter was also removed for being too violent but we were able to upload a censored version. This new song didn’t have any gory visuals. We guess it has something to do with the lyrics».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*