Newsfeed

Protosequence: Marks a musical turning…..

Protosequence - A Blunt Description Of Something Obscene

Protosequence deliver Modern Death Metal from Edmonton, Alberta, Canada. The band stated 27 March, «The world is shutdown, and that sucks! But what sucks a little less, is there is only 4 days until A Blunt Description Of Something Obscent EP is officially out!». The title track A Blunt Description Of Something Obscene,

Protosequence will release A Blunt Description of Something Obscene May 19 on Lacerated Enemy Records. Protosequence is one of the most amazing progressive tech death metal bands in the scene today! The group released the following statement about its new label home and the forthcoming EP: «We are very excited to announce our signing with Lacerated Enemy Records! Featuring a new vocalist Josh Hahn, our new EP A Blunt Description of Something Obscene marks a musical turning point in Protosequence. We can’t wait to hit the road!

Protosequence is recommended for fans of Job For A Cowboy, Black Crown Initiate, The Faceless, Rivers Of Nihil, and Signs Of The Swarm. All music written and performed by Protosequenc and drums and vocals recorded by Diego Trujillo at Oracle Studios. Guitars and bass recorded by Josh Hahn at Ass Pirate Studios and mixing/mastering by Diego Trujillo at Oracle Studios, and album artwork and layout by Jois Cabe Artwork.

Line-up: Jacob Teeple – Bass, Josh Hahn – Vocals, Dylan Parker – Guitar /Vocals and Logan Vars – Drums.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5142 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*