Newsfeed

Atomic Drop: With epic slow stuff and shred guitar solos…..

Atomic Drop - Mid-Card Purgatory

Atomic Drop is a wrestling themed blackened thrash metal from Virginia Beach, VA. This is a one man DIY project. Nine tracks of tongue in cheek wrasslin’ and speed metal goodness. Atomic Drop released their new album Mid-Card Purgatory  some weeks ago. The album was mixed/mastered at Powerbomb Studios by Lucas Taylor and album art by Yuri Chuchmay. Mid-Card Purgatory featuring high beats per minute, epic slow stuff, shred guitar solos, and elementary school level lyrics.

Atomic Drop was formed in 2018 at Virginia Beach, USA as a one man project by Lucas BadNews Taylor. Inspired by 80’s thrash, Atomic Drop also draws influences from black metal and high speed shred guitarists.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6862 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*