Newsfeed

Ryvendir: Sinks deep into the fantasy world…..

Ryvendir - The Loremaster

 The famous painter August Annuss was born in Liepāja 127 years ago, and the band Ryvendir was born in Liepāja 122 years later. Aigars Freimanis plays bass in the Folk/Death Metal band Ryvendir. Freimanis is one of five very clever musicians in the band. The other four are Andris Pūķis – drums, Dmitrijs Gavrilovs – guitars, Viktors Babijs – guitars and Jegors Stepanovs – vocals. The track The Story Of Eanok,

Freimanis states, «We saw our first light on stage in 07.10.2017. Main theme is a completely made up lore. Our vision is to sink deep into fantasy world and drag everyone with us. Our first album is the EP Loremaster». The track The Realm Of Ryvendir,

Loremaster is an album with melodic Folk/Death Meta with cool vocal and much contagious enthusiasm. The drummer Andris Pūķis is responsible for the lyrics, and precisely the lyrics are an important part of Ryvendir’s musical universe.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*