Newsfeed

Witnesses: With six songs about a plague born at sea…..

Genre-defying Doom Metal project Witness will self-release Doom II on May 31. The album consists of six songs about a plague born at sea, which makes it to land, to a village that hopes its story will not be forgotten. The track On This Black Ocean,

Witnesses was formed in 2016 by multi-instrumentalist and songwriter Greg Schwan. The goal of Witnesses has always been and continues to be the creation of evocative music that crosses genre lines. All principle writing and arrangement on Doom II was handled by Schwan, with vital contributions provided by instrumentalists, vocalists, artists, and photographers alike. As of 2020, Witnesses has explored cinematic and ambient, metal, pop, and folk via four albums and four singles.

Line-up: Greg Schwan – guitar, bass, keys, lyrics, arrangements, mixing, mastering, Matt Kozar – Ebow and guitars, Scott Loose – solo on track 3, Kody Ternes – vocals and artwork by Sean Jun.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*