Newsfeed

Lucynine: Bringing along an obscure opus…..

Lucynine - Amor Venenat

Lucynine deleivers a mix of post hardcore, metal, black metal, noise, drone, experimental. Lucyine is a one-man band and its debut full-length album Amor Venenat comes as digipack CD and digital on July 31st 2020. The track Nine Eleven,

Lucynine was born seven years ago as a studio project of the multi-instrumentalist, singer and producer Sergio Bertani, Lucynine is finally back, bringing along an obscure opus titled Amor Venenat. The concept album featuring 13 tracks explores the darkest and most negative sides of love. A journey between feelings, lust, suffering, anger and death; a fairy tale with no happy ending.

The sound is much more complex and mature than the first EP Chronicles From Leri, ranging from black metal, crust, punk to post-hardcore and 80’s dark wave, along with doom and sludge slowdowns. The record features 4 famous actors and dubbers: Grazia Migneco, Gianna Coletti, Claudia Lawrence (third best of the last edition of Italia’s Got Talent show) and Dario Penne (Italian dubber of Anthony Hopkins, Michael Caine and many more).

Sergio Bertani De Lama states, «This record features many layers, and it’s full of details and shades. Amor Venenat is the result of a very important personal and artistic journey that kept me busy for years. I think I put a lot of myself into these songs, I literally laid bare and this is my greatest satisfaction: the result is true, sincere, real, raw».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*