Newsfeed

Royalty Kult: With stories reflecting love and loss, pain and suicide…..

Royalty Kult -Enjoying The End

Royalty Kult is a California based hard rock/alternative project from creators Joshua Michael and David Fulford-Brown. The band is proud to bring you their debut single Stay This Way and have released that along with the song Bleeding Possibilities. Both tracks will be on their upcoming album, Enjoying The End.

Joshua Micheal says, «Our first single Stay This Way describes a love that won’t be denied no matter the distance, no matter what we go through». He adds, «The upcoming album, Enjoying The End, is comprised of stories reflecting love and loss, pain and suicide. A collection of experiences endured while being denied by the society around you».

Enjoying The End is being produced by Joshua Buma (Boy Hits Car, Malaki, September Mourning) and Fulford-Brown, along with being engineered by Andy Haller (Ozzy Osbourne, System Of A Down, Rob Halford, Santana) and mastered by Joe Bozzi (Fleetwood Mac, Van Halen, U2, Imagine Dragons). Royalty Kult plans to release Enjoying The End in stages on the 6th day of the upcoming months, leading to the album’s entirety in the fall.

Royalty Kult began their musical journey together over 10 years ago. They have shared stages with the likes of Jonathan Davis of Korn, Fear Factory, Taproot, Spineshank, Flaw, Powerman 5000 and Adema, among others.

Royalty Kult, music news, Josuha Micheal and David Fulford-Brown, Joshua Buma, Boy Hits Car, Malaki, September Mourning, Fulford-Brown, Andy Haller, Ozzy Osbourne, System Of A Down, Rob Halford, Santana, Joe Bozzi (Fleetwood Mac, Van Halen, U2, Imagine Dragons, Jonathan Davis, Korn, Fear Factory, Taproot, Spineshank, Flaw, Powerman 5000, Adema

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6869 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*