Newsfeed

Agonist: Larger-than-life sounding record…..

Agonist - Orphans

September 2019 saw melodic death metal juggernaut, The Agonist, release their sixth studio album, Orphans, via Rodeostar Records.  With Orphans the band delivered their most extreme, melodic, and larger-than-life sounding record to date. The title track Orphans,

Filmed in haunting black and white, the video dances between striking, dramatic and abstract images of frontwoman Vicky Psarakis as she delivers the eerie message of the track: «The story behind Orphans was inspired by the novel We Have Always Lived in the Castle by Shirley Jackson. It emphasizes the feeling of not belonging and the social and physical isolation that comes as a Even though we’ve all felt like outcasts at some point in our lives, it’s important to remember that we’re never truly alone and that there’s always someone there for you. We’re all Orphans, but we’re in this life together».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6824 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*