Newsfeed

Sanity Control: Playing fast and fun…..

Sanity Control - War On Life

Sanity Control is a crossover/ thrashmetal band formed in Warsaw, Poland. Their lyrics cover various different social issues and they cross with the band’s hardcore/ punk attitude.

«Sanity Control are honest to goodness dirtballs who only care about playing fast and fun. Let’s fucking do this».- Tape Wyrm on Sanity Control’s debut Demo 2019.

Warsaw crossover lunatics Sanity Control assault the state of this wretched world with their debut full length, War On Life!  Loaded with eight rounds of hardcore infused thrash to decimate your senses, War on Life grooves with the right amount of hooks coupled with heaviness whilst also demonstrating a keen understanding of how to utilize the riff to pummel the listener. This album is an instrument of destruction and a screaming voice aimed at a broken system.

Lyrically and conceptually focused on turning an eye onto the devastating state of the world today, Sanity Control encourage you to lose your mind willingly in the organized chaos of their combustible crossover universe. For those who worried Thrash was doomed to a future of retro cosplay, Sanity Control advise you to lay down your body and join the War on Life. The track War On Life,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6868 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*