Newsfeed

Pandrador: The Great Gate of Valhalla…..

Pandrador - Ov Rituals, Ov Ancestors, Ov Destiny

Pandrador worship the malevolence of Norse Gods. Genre: Death Metal/Technical Death Metal For fans of Decapitated, Vader, Behemoth.

Pandrador premiered the full album Ov Rituals, Ov Ancestors, Ov Destiny on their YouTube channel yesterday!

Check out the lyric video Tiwaz here again which even made it into the Nuclear Blast Records-Spotify playlist Best Of Death Metal!

Bard, bandleader and guitarist, said about the first single and the second Valgrind:  «Tiwaz is a song that contains the majority of our philosophy behind the Norse Mythology. I can say that the whole single says You need the sacrifices to become stronger. However, every sacrifice, every decision has the bad side – consequences. One of the values that is being skipped by today’s world is to be consistent in your actions. That’s one of the values we’re fighting for the most. Also – a true value given to us by the Gods». 

«The second single was Valgrind and is a symbol of relief. Our point of view is against kneeling to anyone –even Æsir. If people or Gods know your value – you don’t need to pray and truckle. Just be someone worth respect, don’t ask them for salvation and don’t fear. Then, the Great Gate of Valhalla will be opened for you».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6824 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*