Newsfeed

Mustasuo: From Black Swamp…..

Mustasuo - Katharsis

Mustasuo is named after a local city district which roughly translates as “black swamp” is young trio from Oulu, northern Finland formed by former member of Feastem Antti Saarilampi (guitar/vocals) and Tomi Luimula (drums) and Christopher Livingstone (bass/vocals). The album Katharsis was released fifteen days ago. The track Kärpäset,

Their music is a diverse mix of extreme punk and crust and a wide variety of metal styles, yet “blackened crust” is probably the closest definition to accurately describe their sound. The track Kun Illuusio Särkyy,

Following a debut album titled / and a split 7-inch with death-grind band Napalm Ted, the trio now offers their raucous debut album Katharsis, a dark and ferocious effort recorded and mixed by Keijo Niinimaa (Rotten Sound, Morbid Evils etc) and mastered by Brad Boatright (Converge, Obituary etc).

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*