Newsfeed

Nordicwinter: Spawned in August 2006…..

Nordicwinter - Desolation

Nordicwinter is an atmospheric/depressive black metal band from Quebec, Canada. Upon Canada’s frozen winds; Nordicwinter was spawned in August 2006 by a single entity known as Evillair. Ealier this year the band released the album Requiem, and actually three days ago the band released another album entitled Desolation. The track A Shaodw`s Veil,

Laden with haunting melodies and cryptic vocals, Nordicwinter sets out to drive back into the wombs from whence they came from, those false souls who today haunt the black metals scene like paint by numbers specters. There, within their bloody sepulchers, they will die; screaming silent screams that none will deign to hear.

This is music for lonely trips in starry dark nights where the mind gets wings and we dream away.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7425 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*