Newsfeed

The QuietLife Project: Higgins musical playground…..

The QuietLife Project – A History For The World

QuietLife Project is a repository for the musical ideas and songs of Andrew Higgins. The music is seldom thundering but often pretty soft and beautiful and the album A History For The World it’s latest release. The track Give The Game Away,

Higgins states about the track Butterfly, «I have always admired the underdog. The one who seems to have the whole world against them, but the hope of the people seems to offer extra strength. They appear in the Bible, in History and in Sport, those people who, when their moment comes, seize it…».

Higgins states about the track Coast To Coast, «I always found it interesting to wonder if a person who lives or works on a coast against which the sun rises, and someone where the sun sets has a different view of his or her world….?».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6811 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*