Newsfeed

Apotropaico: Heavy metal from Ibiza…..

Apotropaico - Under Control

Apotropaico is a heavy metal band from Ibiza, Spain. It was formed in February 2015 by guitarists Dani and Manda, bassist Theo, singer Pablo Kiaro and drummer Batitoni. The track Party Of Death,

In February 2018 Apotropaico released their first record A Reason To Exis. In April 2018 the band launched its first official video clip followed by many other videos which you can find on YouTube. In April 2020 Apotropaico has launched two singles, Party Of Death and It’s Thrash, Not Fucking Trash which are part of their sophomore album, Under Control released last month.The track  It’s Thrash Not F**ing Trash,

The track Thrash For Insta,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7144 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*