Newsfeed

Mantric: With some real superb tracks…..

Mantric – False Negative

Mantric is a band composed entirely of former Extol members, even though most of them were only with Extol for a handful of years. The band plays a prog metal music with some very aggressive metal track some more rock track and some softer track. The band have driving rhythm and much good keys. False Negative is Mantric`s new and third album and The track Polyannna is a good start to present the band,

Maybe the track Towering Mountain is the best track on False Negative? Indeed most of what you can expect on a prog metal song is represented on the track, and as a bonus the finish of the song is actually excellent. Towering Moutain is also the song where the bandshowcases how high level of musical skills they actually have!

The track Queen Fatigue is also a very good song with some phenomenal moments and a fun vibe. False Neagtive is not a perfect album but a good prog metal album. There are now doubts that Mantric is very talented and hopefully on the next album they really prove that!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*