Newsfeed

From Hell: With dark and sinister horror concept…..

From Helle –Rats And Ravens

From Hell is, Aleister Sinn – vocals and lead guitar, Stephen Paul Goodwin – bass guitar, Steve Smyth – lead guitar and Wes Anderson – drums. The band is a heavy metal horror concept band in which each recording is intended to be its own horror story. The track Witch,

In early 2018, From Hell began demoing tracks for their second album which will be entitled Rats And Ravens, and four days ago the album was released. The band is Staying true to the vision that each release is a concept album, Aleister Sinn (the live persona of George Anderson, creator/writer of From Hell), releases an album both dark and sinister.

Mid 13th Century…somewhere in Eastern Europe………..

«A father disturbs an evil in the east. A witch comes to steal his son and the children of the village to make them her own. She sacrifices them and reanimates the dead with the blessings from the god of vermin. With rats, she brings them back to life and calls them Lilium».

«Rats and Ravens is our newest anthology of horror stories», comments guitarist and singer Aleister Sinn. «It’s about a witch who desires children of her own and steals them from the villages nearby. When she kills them, she traps the ravens who come for their souls. She keeps the children on this earth, reanimates their corpses with rats and calls them Liliu».

From Hell recorded the album with Greg Wilkinson (High on Fire, Necrot, Autopsy) at Earhammer Studio in Oakland,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7409 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*