Newsfeed

Draghkar: From sunny southern California…..

Draghkar - At The Crossroads Of Infinity

Draghar is a California death metal horde. Sunny southern California would seem like an unlikely place for utterly bleak and hopeless death metal to emanate from. But it makes more sense when you consider Draghkar’s roots in the black metal scenes of sun-soaked Italy and Greece, or for that matter the Floridian origins of the earliest death metal, which clearly this band has also absorbed. With these influences, as well as a healthy infusion of the old Finnish gods, Draghkar will unleash their debut full-length, At The Crossroads Of Infinity. The track Beyond Despair, The Dawn Of Rebirth,

Through six tracks and around a 35 minute runtime, the band hews closely to their purpose: pummeling riffs and pounding rhythms that sear themselves into the brain, and monstrous vocals that send a shiver down the spine. The band acquits itself with confidence here, their best and most polished material following the obligatory run of demos, splits, and EPs. Clearly their time in the trenches, as well as sharing members with other bands like Drawn and Quartered, has made them formidable.

At the Crossroads of Infinity is set to be released on CD and digital platforms from Unspeakable Axe Records on July 27, 2020.

Line-up: Daniel Butler – Vocals, Brandon Corsair – Guitars, K.S. Kuciemba – Guitars, Cameron Fisher – Bass and Phil Segitho – Drums.

Link:
Facebook

Draghkar –  At The Crossroads Of Infinity

Om Ulf Backstrøm (6868 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*