Newsfeed

Magni: Huge fan of Norse mythology…..

Magni - Magni

In Norse mythology, Móði (anglicized Módi or Mothi) and Magni are the sons of Thor. Their names translate to “Wrath” and “Mighty,” respectively. Rudolf Simek states that, along with Thor’s daughter Þrúðr (“Strength”), they embody their father’s features. Magni is also a new gothic folk project from Clint Listing (Until The Sky Dies / As All Die) has published a new video for the track Ragnarok, which is taken from the band’s self-titled EP, set to be released via Dead Games Records on September 4, 2020.

Magni is created by Clint Listing out of a Until The Sky Dies session ( Dark Post Doom Metal). He was looking to bring in idea’s of his old project As All Die (Martial Industrial meets Neo Folk) and the love for bands like -Tenhi, Antimatter and Of the Wand and the Moon. So Magni was born. Our E.P. was Recorded at RPM Studio ( Safety Harbor, FL) and will be released on Dead Games Records.

In Sept 2020. Magni has brought his lifelong belief in Asatru with that Dark Gothic Folk style and a bit of that Black metal style within. The name Magni comes as mentioned above from a son of Thor and you will feel that heathen element throughout. Forget all you know about Clint Listing before as this is a brand new direction for him.

Om Ulf Backstrøm (6824 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*