Newsfeed

Absentia: From sunny L.A……

Absentia - Conjuring Nightside Flames

The track Risen In Scars,

From sunny L.A. comes the band Absentia and they have released the album Conjuring Nightside Flames. The band was formed in mid 2018 with guitarist Javier Salvatierra, and guitarist/vocalist Oscar Rodriguez in the outskirts of Los Angeles California, USA. Absentia plays an amalgam of doom, progressive heavy metal. The track Silhouettes Of Shame,

 Line-up: Guitars/Bass and Midi Programming: Javier Salvatierra and Guitars and Vocals: Oscar Rodriguez. Album Artwork by Hans Trasid and mastering JaroSound and recording and Mixing: Javier Salvatierra. The track Primal Chaos,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*