Newsfeed

Oceanica: We’re only humans…..

Oceanica - I'm Not OK With This

Oceanica is a project from Enochian Theory front man, Ben Harris-Hayes. He now has returned from his travels to the far side of the globe and found himself in a UK slowly coming to terms with the impact of the Covid-19 pandemic. As bewildered and confused as the rest of us, he turned to music in order to deal with his anxiety over his own situation. The result is a powerful track in the mode of his highly-successful band Enochian Theory. In addition Harris-Hayes plays with Massive Dynamic and countless other projects. I’m Not OK With This is a standalone single by Oceanica.

Ooceanica is the solo project of multi-instrumentalist Benedict Harris-Hayes and is signed to Progressive Gears Records.

«This song was written as a testament to those who struggle with mental health concerns, addiction issues, and those affected by suicide or suicidal ideation. If you are struggling, please try to speak to someone…anyone. Do your best to convey your feelings in whatever way you can. I know I have needed it a few times over the years. There is a lot of support available…and above all never feel guilty for being down.We’re only human and there is a lot of pressure on us daily to just be…even more so during these trying times. Stay safe».

Lyrics:

All I wanna be is happy.

(All I wanna be…)

No regrets…

We go round and round looking people and places.

To fill our hearts, To fill our souls.

We go round and round looking people and places.

To fill our hearts, To fill our souls.

All I wanna be is happy where I am.

All I wanna be is with someone who cares.

All I wanna be is happy in my own head.

All I wanna do is live with no regrets.

No regrets…

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

1 Kommentar på Oceanica: We’re only humans…..

  1. Ben Harris-Hayes // 6. juli 2020 ved 14:44 // Svar

    Many thanks for sharing this.

    x

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*