Newsfeed

Jesus Wept: Described as Carcass for the next generation…..

Jesus Wept - Apartheid Redux

There are actually three band from USA with the name Jesus Wept, but only one band with new album entitled Apartheid Redux! Hailing from Detroit, Michigan, Jeus Wept self-released their (digital only) debut EP Crushing Apartheid in late-2017, unleashing their brand of sleaze-soaked Death Metal upon the industrial wasteland they call home.

Described as Carcass for the next generation, Jesus Wept’s sound harkens back to the Heartwork and Swansong-eras, while also channeling the spirit and attitude of ’80s L.A. Metal. While Apartheid Redux contains re-mixed/re-mastered tracks from the original EP (1-4), it also features brand new unreleased work (5-6) and a fun cover of W.A.S.P. classic Animal (Fuck Like a Beast).

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6824 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*