Newsfeed

Qamar: With sounds that come from the arabesque, the Andalusian…..

Qamar - Todo Empieza Aquí

Todo Empieza Aquí (It All Starts Here) is the debut album from the Spanish prog band Qamar, and the album was released July 1st.
The band states; «We are a symphonic progressive rock group, with rich melodies, with sounds that come from the arabesque, the Andalusian, the classical and the modern. Drums: Mario Bocanegra Bass: Selu Algaba Guitar: Alex Alvarez Keyboard: Javi Paz».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

3 Comments on Qamar: With sounds that come from the arabesque, the Andalusian…..

  1. Hello, we are a humble record company from Andalusia (Spain) called 5 Lunas, we produce progressive rock style music and we pay special attention to rock made in Andalusia, or as popularly known by the public as Andalusian rock. We would like to present our catalog to you. We attach the link so you can see our products on CD, Vinyl or USB.

    https://5lunas.net/catalogo-5-lunas/

    Thanks a lot
    a cordial greeting

Leave a comment

Your email address will not be published.


*