Newsfeed

Hole Dug Deep: Dark soul traveler into the mind of evil and death…..

Hole Dug Deep - Buried Alive

Buried Alive brings a heavy melodic groove metal Seattle style hard rock from Hole Dug Deep, coupled with their dark view of life as we know it. With Buried Alive, the band look at the world through the eyes of a dark soul traveler into the mind of evil and death. There you will find Hole Dug Deep’s signature heavy guitar melodic bass and dark vocals. It is truly a journey to the pits of hell. The track Uranus Is Nice,

The album covers many themes and begins with a strong message to realize self-destruction before it’s too late. We then move through odes to the homeless epidemic going on in the US along with almost relaxing instrumentals and even dealing with death as teenager. The group recorded at Soundhouse Studio in Seattle, Washington with Mikel Perkins on production duties. Mastering was by Chris Hanzsek at Hanzsek Audio in Snohomish, Washington. The track Next Time,

The album artwork was created by lead man Brian Christensen. The angel of death is the mascot for Hole Dug Deep especially if that Hole is 6 feet Deep! Buried Alive will be released July 28th, 2020 on Sliptrick Records. Track Listing: 01. Hole Dug Deep | 02. DeadBeat | 03. Mental | 04. Welcome To Hell | 05. Next Time | 06. Brick | 07. Them Bones | 08. Uranus Is Nice. The title track,

The album was recorded at Soundhouse Studio Seattle Washington US by Mikel Perkins & mixed by Mikel Perkins | Produced by Mikel Perkins & Hole Dug Deep | Mastered by Chris Hanzsek at Hanzsek Audio. Hole Dug Deep are: Brian Christensen – Vocals/Rhythm guitar/Lead guitar | Daniel Rathbun – Bass guitar | James Johnson (Clay) – Rhythm guitar/Lead guitar | Thomas Hixon (TJ) – Drums.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7110 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*