Newsfeed

Crown The Unholy: Ronald Reagan and Death/Groove Metal…..

Crown The Unholy – Emperical Death

Dixon is a city in Illinois, United States. Former United States President Ronald Reagan grew up in Dixon. Reagan is not known for being a metal fan, but Dixon still has a skilled metal band named Crown The Unholy. The track Deadman`s Gun,

American Death/Groove Metal band Crown The Unholy released their new EP Empirical Death. The album was recorded by Steve Bearsley at StraightAway Productions, and mixed/mastered by Discmakers Sound Lab. The track Rockstar,

Crown The Unholy was formed in 2019 by Aaron Stowell (vocals), John Jacobs (guitars), Sean Gillette (guitars), Scott Vickrey (bass) and Joey Wilson (drums).

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*