Newsfeed

Hardland: With only a single ballad…..

Hardland – In Control

Darkzen Dragon states, «Hardland show their creativity fused the chords of classic rock with the synthesizer and keyboards creating an interesting proposal that will keep you attentive to each of their songs.».

In Control is the title of the second album by the Dutch rockers Hardland. Even more than with the self-titled debut of 2017, the band has managed to create a completely different Melodic Alternative Rock sound from very different influences. This ranges from Heavy Rock, AOR over 80s-Wave to accessible powerpop, with a special love for music from the 1970s and 1980s. The track Dazzled By The Presence Of Love,

The very well done cover Are Friends Electric, which was a big hit for the British synthesizer formation Tubeway Army in 1979, further underlines this. In Control otherwise only contains own compositions: hard Rock songs interspersed with a single ballad.

Tracklist

01. The Nation’s Biggest Enemies 03.27

02. Are Friends Electric 05.16

03. The Powers Within 05.15

04. Rise & Shine 03.15

05. Haunted 03.20

06. Dazzled By The Presence Of Love 03.45

07. Love, Love, Love 04.46

08. Pleasure & Pain 03.54

09. Still Dreaming 04.52

10. Last Goodbye 04.06

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6824 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*