Newsfeed

Ooze: With a grotesque but cosy atmosphere!

Ooze - Shivers

Hailing from Ukraine, Ooze is a multi-genre band formed in late 2018. Their new EP Shivers which offers a grotesque but cosy atmosphere and does not cease to experiment both on records and on stage.

The new album was recorded at LipkyZvukoZapys studio and presents a 21-minute story divided into 4 four tracks with no pauses. For this record, the band is joined by Natalya Ivasiuk, a violin master who helps to provide a different sound when compared to the band’s debut EP. Ooze leaves the definition of the genre to the listeners and critics, and it is expected for two to diverge in their thoughts.

Ooze is a Ukrainian multi-genre band, formed in late 2018 with combined forces on Maksym Salov, Yehor Druzenko and Yevhenii Khrulov. In September 2019, group has released their first material to the public in a form of a music video for Pillars Of Creation, which is a song from their debut EP released later that year. On 31st of October OOZE have signed a contract with Robust Fellow Prods. In 2020, the band aims to release their second EP called Shivers.

Line-up: Yevheniy Khrulyov (Drums), Maxym Salov (Guitar),Druzenko Yehor (Bass) and Natalya Ivasiuk (guest Violin).

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6811 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*