Newsfeed

Leeches: Kick start your cardiac rhythm with its evil atmosphere and primal intensity…..

Leeches - A Plague In The Heart Of Light

Today we presenting a raw Black Metal gem from the global underground with Leeches debut release A Plague In The Heart Of Light. Leeches is a Black Metal project created in April of 2020 with the purpose to play Raw Black Metal.

Founded in 2020 by members of Dødsferd and Sørgelig, Leeches are a raw black metal entity consisting of Neon Dreamer (Isolert, Sorgelig) on guitars and drums, Wrath on vocals and Reactive (also Isolert and Sorgelig) on bass.

 The EP A Plague In The Heart Of Light” is the band’s first creation, released by Wrath’s label (Fucking Your Creation Records) in a limited number of white and black tape, with the CD (Dominance Of Darkness Records) and vinyl releases coming later this year.

Ippocalyptica from Bandcamp states, «This is raw yet beautiful melodic black metal that is a more primitive and lower-tempo take on Sørgelig’s stunning sound. I would recommend this to anyone with a pulse, and for that matter, even to people who lack one, as this just might kick start your cardiac rhythm with its evil atmosphere and primal intensity».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6824 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*