Newsfeed

Luna In Sanguinem: Metal snacks from Spring Groove…..

Luna In Sanguinem – Global Bloodbath

Spring Grove is a village in McHenry County, Illinois, USA, and a borough of York County, Pennsylvania, USA, and is an internationally recognized world folk performer. Our Spring Groove is in Illinois and the home for the metal band Luna In Sanguinem. The track Perfect Neighbor,

Luna In Sanguinem is 4 musicians with a resume worthy of calling this a supergroup palying Death Thrash. Its debut album have a pretty fascinating and special name….Global Bloodbath! The track Angel Wings,

The band was formed two years ago.L una In Sanguinem is a Death Thrash Metal Band Original from Illinois and Wisconsin Border. Dedicated to entertaining those who love Heavy Music! Members: Michael Eisenhauer – Guitar & Vocals, Patt Maxwell (Miners)  – Drums & Vocals, Rod Valdez (Dementox) – Bass Guitar and Skip McGullam  (Ex-Num Skull and Wrath)- Lead Vocals.

Global Bloodbath was recorded at the legendary Mercenary Digital Studios with Scott Creakmore helping them in their goal of setting a new metal musical standard! Expect nothing short of a relentless touring schedule as the band is on the hunt to secure a record label and contract capable of taking the band to the top Levels of the metal world. The track Far From The Light,

Obvious a very, very ambitious band!. Watch out!

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*