Newsfeed

Bloody New On Line Fest: Brings back the Metal shows…..

2 days with 18 metal band from 12 countries must be the perfect event for all metalheads?!

Bloody News Metal Webzine and GlobMetal Promotions are proudly presenting the first ever Bloody News Online Fest. After spending so much time in quarantine during the COVID-19 pandemic over the world we decided that the best way to handle the situation is to bring back the Metal shows and there is no better way in this time to do it, then making a big online streaming Metal Fest. This festival will last for 2 days – 28/08/2020 and 29/08/2020 and will be available for free streaming on Bloody News Website.

Friday August 28:

Arida Vortex 🇷🇺

EphemeraL 🇬🇷

Belle Morte 🇧🇾

Horn Of Asgard 🇷🇺

Velkhanos 🇪🇸

Breathelast. 🇷🇴

Illusion Of Fate 🇺🇸

Ravenhate 🇺🇦

Susurro 🇩🇪

—————————–

Saturday August 29:

Addict 🇷🇺

Mortalfall 🇨🇦

Strident 🇮🇱

Rusted Nail 🇷🇺

Echoes of Agony 🇩🇪

Judgment 🇲🇽

Neolia 🇮🇱

Cultural Abomination 🇳🇴

Ladushka 🇷🇺 

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6824 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*