Newsfeed

Profuna Ocean: Brings the listener to the world of Profuna Ocean…..

Profuna Ocean - Continuation

The Dutch band Profuna Ocean line-up: Raoul Potters – Vocals, Guitars, Rene Visser – Keyboards, Synthesizers, Arjan Visser – Bass Guitar and Fred Den Hartog – Drums. Profuna Ocean is an extraordinary alternative rock band from the Netherlands, founded in 2008. With their sequences of thought out compositions, vivacious melodies and powerful rock sounds their music seems to be constantly working towards a musical trip and brings the listener to the world of Profuna Ocean at Bandcamp.

Continuation is the third album from Profuna Ocean and the release date is at the end of September. Continuation shows a band that has further matured, and which is more focused, better songwriters and with more exciting music.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*