Newsfeed

Starless Domain: Create a wondrous cosmic chaos….

Starless Domain - Alma

The band Starless Domain claims they plays Deep Field Black Metal and next month they will release the album Alma. That record showcases that the astral journey continues as Starless Domain expose their blackened chaos through the prism of Alma. Starless Domain return, with a new album developing the blackened synth kosmische they unveiled on their last album Eos. Alma is one single 45-minute entity of colder, harsher, more abrasive music, but no less hypnotic and cosmically meditative.

Alma is an infinite and holistic vision.

Starless Domain create a wondrous cosmic chaos. Through Alma they venture further into the farthest reaches of space and gaze upon the boundaries of our known visible universe – brought to mere mortal beings through the conduit of Starless Domain’s deep field black metal.

Most potently, Almahas a schizophrenic twist, as it conversely represents an introverted look into the deepest (darkest) recesses of the human soul. It is a cathartic reflection, a metaphysical journey of personal exploration.

Reaching parts of the soul that are as equplay ally difficult to traverse and understand as the deepest regions of space that can be sighted from the Atacama.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*