Newsfeed

Kilanerin: Many talented and cool musicians contributes….

Kilanerin – You Are Alone

Lazz Jensen states, «Lazz Jensen’s Kilanerin is a Melodic Metal Project featuring many exceptional artists from all over Europe. A symphony of styles and talent to form the masterpiece I have named Lazz Jensen’s Kilanerin».

Kilarenin with new track You Are Not Alone, a song with a real nice guitar solo. Maestro in Kilanerin Lazzz Jensen says that he is incredibly pleased that so many talented and cool musicians contributes to the new song.

Line-up:

Jan Thore Grefstad – Vocal

Mats Haugen – Guitar Solo

Jon Eirik Bokn – Drums

Sid Ringsby – Bass

Nickolas Main Henriksen – Keys

Lazz Jensen – Guitars and Programming

Martina Jensen – Backing Vocals

Ryan Kavanagh Jensen – Backing Vocals

Kilanerin is a progpower metal/rock opera project founded and led by Lazz Jensen, guitarist and producer of Norwegian progpower metal band Oceans Of Time.The origins of the name Kilanerin came from the place the studio is located in Ireland. Kilanerin in Gaelic is Coill an Iarainn meaning forest of Iron. Lazz Jensen thought this name embodied what he wanted to achieve with this project – a place with metal in its soul and a celebration of diversity and strength.

Each song in the Kilanerin catalogue offers a different concept and narrative articulated by a core group and a plethora of guests, including Ben Rodgers (Tellus Requiem), Jan Thore Grefstad (Saint Deamon), the late Tony Mills (TNT, Shy), Ole Peter Johansen Chylie (Dream Police), Damage Karlsen (Chrome Devision), Nicolas Main Henriksen (Above Symmetry), Bolt (Blood Red Throne), Mats Haugen (Circus Maximus) plus many more…

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*